Ons aanbod / scholing

 

Wij zijn enthousiast over het Werkconcept Critical Skills! En omdat we weten dat je onze manier van werken moet zien en ervaren, nodigen we je van harte uit. Ben je geïnteresseerd en wil je ook met jouw leerlingen, team en ouders bouwen aan het onderwijs van morgen? Kom dan langs. We laten je graag zien wat het Werkconcept Critical Skills kan doen voor jouw leerlingen én jouw team. Onder het kopje 'contact' vind je alle gegevens om een afspraak te maken.

Twee teambijeen-komsten op maat en op locatie

 

 

Wij komen je team graag op weg helpen. We doen dat met scholing die we op twee dagen houden. We sturen twee ervaren leerkrachten die de taal van het onderwijs spreken en niet weglopen voor een uitdaging.

Voorlichtingsbij-eenkomst Werkconcept Critical Skills

 

In deze bijeenkomst vertellen we meer over de achtergronden van het Werkconcept Critical Skills en proberen we jou en je team enthousiast te maken om ermee aan de slag te gaan.

Contact met een ervaringsdeskun-dige leerkracht

 

 

Heb je vragen over jouw groep en wil je van ons een paar goede tips? Bel ons dan. Via Facetime of Skype plannen we dan een geschikt moment om te sparren over het Werkconcept Critical Skills.

Een dagje meekijken in de praktijk

 

 

Wil je een dag meekijken op één van onze scholen? Wil je zelf zien en ervaren hoe het is om met het Werkconcept Critical Skills te werken in de klas? Maak een afspraak om de school te bezoeken.